Kurser

Första steget i att lära sig Transcendental Meditation är att komma på en Informationsträff. Datum för informationsträffar ser du här till höger. Efter att du deltagit på en informationsträff kan du anmäla du dig till en kurs, vilken börjar med en personlig instruktion och sedan tre sammanhängande dagars uppföljning, och ytterligare uppföljningsmöten vid senare tillfällen. Se längre ned på denna sida för mer detaljer.

Kommande kurser i Malmö

Under rådande omständigheter håller vi kurser i små grupper.
Kontakta oss för att boka in en kurs eller för mer information.

Ring 0708-16 18 20 för att anmäla dig till en kurs

Anmäl dig för att komma på en Informationsträff nu!

Så här är en kurs upplagd:

1. Informationsträff – Transcendental Meditations effekter på mental förmåga, hälsa, relationer och samhälle, 1- 1½ tim – oftast kostnadsfritt

2. Förberedande föredrag – Hur metoden fungerar och kursens uppläggning, 1 tim, kostnadsfritt

3. Personlig intervju, ca 10 min

4. Personliga instruktioner – 1-2 tim

5. Uppföljningsträff – Transcendental Meditations mekanik: personlig erfarenhet och praktisk tillämpning 1½-2 tim

6. Uppföljningsträff – Effekterna av Transcendental Meditation på sinne och kropp, på medvetandet och nervsystemet, 1½-2 tim

7. Uppföljningsträff – Kontroll och bekräftelse av korrekt utövning av tekniken – en vision av målet: full utveckling i livet 1½-2 tim

Den personliga instruktionen och de tre uppföljningsträffarna ska ske under fyra sammanhängande dagar.

Efter ca 10-14 dagar blir det ett uppföljningsmöte, och därefter ytterligare några uppföljningsmöten ungefär varannan vecka i ca fyra månader. Personlig vägledning finns senare tillgänglig om du känner att det skulle behövas.

Anmäl dig för att komma på en Informationsträff nu!

Kurspriser

Grundpriset för att lära sig Transcendental Meditation är 8 700 kr. I avgiften ingår nybörjarkursen med 7 uppföljningsträffar under 4 månader. Under första året kan man dessutom kostnadsfritt komma på ytterligare gruppträffar och få individuell vägledning i mån av behov. Det är en engångsavgift som ger dig all nödvändig kunskap för att använda dig av Transcendental Meditation hela livet.

Studentrabatt

För heltidsstuderande är priset, 5 600 kr. Någon form av legitimation som visar att man är studerande krävs.

Barn 4-9 år                  

2 900 kr (speciell meditationsteknik för barn)

 

Rabatt för familjer (makar/sambor och hemmavarande barn under 19 år)

Den första personen betalar full avgift.

Fr.o.m den andra personen ges ca 30% rabatt så att avgifterna blir:

Vuxen (ordinarie)         6 100 kr

Studerande (heltid)       4 000 kr

Barn 4-9 år                   2 100 kr

Alla ska anmäla sig före den första personens kurs och börja inom 3 månader.
I
ndividuella betalningar ska göras före varje persons kursstart.

Grupprabatt

Vi erbjuder förmånliga rabatter för grupper på minst sex personer. Kanske kan du få några av dina vänner, kollegor, släktingar, klasskamrater, etc. att också lära sig med dig? Kontakta oss för detaljer.

Enskilda kurser

För den som vill gå TM-kurs privat, på tu man hand med en kursledare för att t.ex. kunna skräddarsy tider för kursmöten, finns möjligheten att göra så. Priset är då högre – kontakta oss för information om du är intresserad av detta alternativ.

Finansiering av kursen

Om du är intresserad av att lära dig Transcendental Meditation men absolut inte har råd med dessa priser så kontakta oss ändå för att meddela ditt intresse. Transcendental Meditation är en unik teknik som inte går att jämföra med andra tekniker, vilket även vetenskaplig forskning visat. Priset för TM-kursen speglar detta faktum. Du får något som du har med dig hela livet, och som berikar ditt liv på många, många sätt.

Speciella bidrag

Det finns ett begränsat antal speciella bidrag tillgängliga för låginkomsttagare. Om du tillhör denna grupp kan du tala med en TM-lärare, efter att ha deltagit i ett informationsföredrag, för att se hur du kan ansöka om att få ett sådant bidrag.DelbetalningI samarbete med Human Finans kan vi erbjuda förmånlig räntefri delbetalning.

Klicka på Human Finans och följ instruktionen.

Human Finans
Eller ring 08 – 560 201 15 för gratis rådgivning.

Vart går pengarna?

En del av pengarna går till lön för TM-läraren och en del går till den nationella och den internationella TM-organisationen som är en ideell stiftelse. Pengarna går till att driva organisationen samt till att förverkliga de mål som Maharishi satt upp för verksamheten. Målet är i korthet att skapa en värld i samklang med naturlagarna där människor lever i fred, välfärd och harmoni med hög livskvalitet. För detta har man flera delprogram som omfattar många områden i samhället inklusive naturenlig sjukvård (Maharishi Ayurveda), ekologiskt jordbruk, undervisning som utvecklar eleverna som människor i tillägg till att förmedla kunskap m.m. Detta kräver stora investeringar i varje land.